Göteborgs Hundkoncern

Göteborgs Hundkoncern är en paraplyorganisation som ämnar samla framtidens hundföretag under ett och samma tak, för att du som kund enkelt ska kunna hitta rätt företag för dig och din hund. Företagen finns belagda i Göteborgstrakten eller tillhandahåller distansutbildningar och täcker på den vägen upp Göteborgs upptagningsområde.

De företag som samlas under Göteborgs Hundkoncern delar samma syn på hunden som vår bästa vän. Samtliga ägare och anställda inom företagen håller sig uppdaterade kring forskning och rön om hundträning och arbetar med en belöningsbaserad hundhållning, vare sig det gäller hundträning, behandlingar eller rastningstjänster.

Alingsås Hundarena

Alingsås Hundarena är vår filial i Alinsgås som erbjuder kursverksamhet, hunddagis och andra hundaktiviteter. Det finns även möjlighet att hyra inomhushallar för egen träning, kennelträffar eller tävlingar.

Göteborgs Hundarena

Göteborgs Hundarena möjliggör tävlingsverksamhet, större och bättre träningsmöjligheter, kursverksamhet, öppen träning och mer möjlighet att hyra inomhusträningshall för egen träning.
Göteborgs Hundarena har Göteborgs största inomhushallar för hundträning, vi har drygt 2500kvm lokalyta som är fördelat på 5 hallar, cafe och kök.

Göteborgs Hunddagis

På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund.

Hos oss vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i något av våra aktiveringsrum eller ute i rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum.

Eftersom sinnesstämning smittar av sig har vi satsat på att ha en positiv arbetsgrupp som trivs ihop, delar vår kärlek till hundar och tillsammans skapar en glad och trivsam atmosfär för din hund. Personalen består av utbildade hundinstruktörer och/eller hunddagisföreståndare och fortbildas löpande av både ledningen och externa utbildare.

Både ledningen och dagispersonalen håller sig uppdaterade kring hundträning och jobbar belöningsbaserat med hundarna. Varje hundindivids behov tillgodoses med lämplig aktivering och berikning.

Göteborgs Hundsim

Göteborgs Hundsim Sport och Rehab ligger i samma lokaler som Göteborgs Hundarena på Åskvädersgatan 1. I nyrenoverade lokaler kan vi erbjuda friskvård, rehabilitering, hundsim, vibrationsträning, laser, massage, water treadmill och träningsupplägg. På Göteborgs hundsim träffar du våra duktiga hundfysioterapeuter.

Kungliga Hundars förlag

Kungliga Hundars förlag, det lilla förlaget med de stora hundböckerna. Vi önskar finnas som ett komplement till befintliga hundförlag och har som mål att ge ut innehållsrika och fina böcker för dig som älskar hundar.

Sveriges Hundföretagare

Kungliga Hundar är H-märkt.
Sveriges Hundföretagare, en branschorganisation grundad år 1983.
Sveriges Hundföretagare enar hundföretagare med etiskt hundtänk, och hög kvalitet på sina tjänster och med modern och konstant uppdaterad kunskap inom hund.
Sveriges Hundföretagare grundade
H-märket – en officiell kvalitetsstämpel inom hundbranschen.
De hundföretagare som är H-märkta delar organisationens etiska värdegrund och filosofi.

Vom og Hundemat

VOM og Hundemat är hundmat till dig som önskar ge din hund den mest sunda och naturliga mat som finns. Vi bryr oss om våra hundar och vi vet att du bryr dig om din.