Välkommen till Kungliga Hundar

Kursverksamhet/föreläsningar
Vår kursverksamhet riktar sig till såväl sällskapshunden som tävlingshunden. Våra instruktörer vidareutbildar sig ständigt för att hålla sig uppdaterade på allt nytt som händer inom hundträning och jobbar aktivt med egna hundar. Flera av våra instruktörer tävlar på hög nivå inom såväl tävlingslydnad, rallylyndad, nosework, agility, bruks, freestyle och utställning. Vill du gå kurs så har vi kompetensen! 

Problemhundsträning
Har hunden oönskade beteenden som du behöver hjälp med? Då kan privatträning kanske vara något för er. Träffa vår problemhundskonsult och få hjälp med era problem.

Bokförlag
Kungliga Hundars förlag är ett nystartat förlag som i liten skala vill utöka hundboksutbudet i Sverige med fler hundvänliga och moderna hundböcker. Du hittar mer här!

Beteendeutredare/hundspykolog
Har hunden oönskade beteenden som du behöver hjälp med? Då kan privatträning kanske vara något för er. Vi har tre beteendeutredare/hundpsykologer hos oss. Du hittar mer här!

Yrkesutbildning
Kungliga Hundar samarbetar med Royal Dog Education som tillhandahåller gedigna och väl genomarbetade distansutbildningar inom hund.
www.royaldogeducation.se

Inomhusträningshallar
Kungliga Hundar samarbetar med Göteborgs Hundarena. Göteborgs Hundarena är Göteborgs största träningscenter för hundträning. De har över 2000kvm träningsyta och med 4 hallar i varierande storlek, underlag och prisklass så det finns något för alla hundträningsintresserade. För er som går kurs hos oss finns det möjlighet att lösa kurskort/5-kort som gäller alla hallar och alla tider på dygnet till förmånligt pris. Ni hittar kurskortet här!
www.goteborgshundarena.se

Hunddagis
Kungliga Hund samarbetar med Göteborgs Hunddagis som ligger i samma lokaler som Göteborgs Hunddagis. På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund.
www.goteborgshunddagis.se

Filial i Alingsås
Vi har en Filial i Alingsås, Alingsås Hundarena som erbjuder hunddagis, kursverksamhet och inomhushallar.
www.alingsashundarena.se

För aktuella kurser, föreläsningar och andra event håll utkik på hemsidan!
Hjärtligt Välkomna till oss!
Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Kontakt
Kungliga Hundar
Åskvädersgatan 1

Telefon: 070-3738388
Mail: info@kungligahundar.se

Bg-nummer 230-4343
Org.nummer 559069-9483