”Kursen har varit lärorik! Många tips! Nyttigt med hundkontakten. Lugn och mjuk instruktör! Ingen favorisering alla har behandlats lika. Mycket bra!”

Eva och Zakita, Blandras

”Vi har tyckt att denna kurs har varit jättebra!!! Roliga och användbara övningar. Tina har lärt ut och förklarat mycket bra och Goldie har haft jättekul! Vi har fått värdefulla tips och råd. Mycket positivt att man har kunnat rådfråga om saker som kanske inte just har haft med kursövningarna att göra. Vi ser fram emot fortsättningskursen.”

Familjen Jägerholt och Goldie, Golden retriever

Valpkursen har varit kanonbra för oss. Vi har lärt oss hur vi ska träna vår valp och det fungerar bra. Det har varit väldigt roligt att komma hit och det blir säkert fler kurser hos er. Jag kommer att rekommendera Kungliga Hundar till andra hundägare jag känner. Ett stort plus är att andra medlemmar i familjen får följa med. Tinas sätt att lära ut passar oss, lugn och pedagogisk med humor! Tack för en jättebra kurs!”

Karin, Bella och Jezzy, Briard

”Trevlig, lättsam stämning hela tiden. Bra, lättförstålig utlärning. Många och bra knep att lära valpen! MAO allt har funkat helbra!”

Familjen Wageborn och Donna, Staffordshire bullterrier

”En mycket trevlig och lärorik kurs. Smarta tips och idéer. Tyckte speciellt om ”skvallerövningen” och ”grästuvan”. Roligt att man fick lära sig en cirkuskonst och att det var en tävling på slutet. Jättebra att vara inomhus då man slipper regn, hetta och ev. oljud ute. En kanonkurs som jag kommer att tipsa mina kompisar om.”

Louise, Johan och Dumla, Blandras

”Vi tycker båda att kursen har varit otroligt lärorik och intressant. Vi har utvecklats tillsammans med brorsan och känner att vi har en bra grund att stå på. Detta är vår första hund och kurs så vi har inget att jämföra med. Vi hade dock en del förväntningar på kursen och känner att kursen levde mer än upp till de förväntningarna.

Vi ser framemot mer kunskap och fler kurser, Stort plus också för det pedagogiska upplägget. Det är toppen när man som vi är nybörjare.”

Camilla, Pelle och Brorsan, blandras

”Tack vare en uppmuntrande och positiv anda och mycket nyttiga tips på ringträningskurserna hos Tina på Kungliga hundar så har jag lyckats ta mig till nya nivåer i ringarna och även fått ”well handled” skrivet på kritiklappen. Tack Tina! ”

Cecilia och Frida, Basenji

”Jag tycker att kursen har varit väldigt bra. Har fått många olika tips och trix. Lagom svårighetsgrad och väldigt bra metoder. Har fått en bra grund att bygga vidare på. Kommer absolut gå kurs hos dej igen.”

Jennifer och Xena, Dvärg Pincher

”Kursen var väldigt rolig och lärorik. Man fick bra tips om det mesta som rör valpens uppfostran. Det var helt enkelt jättekul!!!!:)”

Jag vill absolut gå fler kurser.”

Mathilda och Molly, Bichon Havanais

”Jag är jättenöjd. Kursen har varit enbart positiv och mycket inspirerande. Har gett mej och min valp mycket bra och roliga erfarenheter av att jobba ihop även med störning. Kursen har definitivt gett mersmak. Br att kunna träna inomhus i en fin och fräsch miljö.”

Lotta och Yagah, Faraohund

”Mkt god handledning. Mycket bra instruktioner för egen träning. Mycket trevlig valpkurs!”

Birgitta och Svea, Labrador

”Mycket bra genomgående. Bra lokaler och mycket bra information allmänt. Ett stort plus med hemläxor och material man får med sig hem. Mycket kunnig intsruktör. Tack!”

Jessica, Petrus och Leka, Vit herdehund

”Kanonbra allmänlydnadskurs! Mkt bra övningar och aktiveringsövningar. Tydlig och bra inlärning av nya övningar.”

Åse, Mikael och Chico, Rhodesian Ridgeback

”Tack för en trevlig kurs! Vi lärde oss jättemycket! Bara en massa +++++++:).”

Eva och Matti, Dvärgpudel

Roligt och bra att få en massa tips och ideér. Man lär sig hela tiden något nytt! Väldigt bra instruktör, tydlig och lugn. Jag kände att det har varit lätt att ställa frågor osv. Stort + att kursen har varit inomhus!!! Lättare att uppfatta allt vi ska lära oss.

Ann-Christine och Harry, Sheltie

”Det har varit en väldigt trevlig valpkurs. Bra instruktör och mjuk inlärning. Passar min inställning bra. Roligt har både hund och matte haft. Allt har varit toppen tycker jag. Fått bra instruktioner för fortsatt inlärning och hur man ska tänka. Det var toppen att träna inomhus ej så mkt störningar.”

Cissi och Zazza, Strävhårig Tax.

”Mycket bra och välplanerad valpkurs. Bra övningar som var lätta att ta med sig hem och öva vidare på. Kunnig instruktör som tar sig tid även efter att passet är slut. Har varit mycket uppskattat! Har varit en mycket rolig och lärorik kurs. Tack!!”

Sofia, Fredrik och Harald, Akita

”Jättebra inomhusträningshall, duktiga och pedagogiska instruktörer. Jag kommer att skaffa klippkort på Kungliga Hundar:). ”

Sarah och Gibson, Cocker Spaniel

”Jag kan verkligen rekommendera din ringträningskurs!!
Mycket bra var att vi kunde vara inomhus den mörka årstiden. Det är väl bra att vara ute också – men när man är nybörjare behöver man inte tänka på hur vädret skall bli – som ytterligare ett stress-moment.
Jätte-bra – varvat med både teori och praktiska övningar. Det fanns tid för varje deltagare – så man fick väldigt mycket personlig hjälp.
Tina har verkligen erfarenhet av allt ”som kan hända” på en utställning och det kändes mycket tryggt att fråga henne.
Det fanns alla möjligheter . att fråga om ”dina problem” och också få tips och råd för dessa.
Jag tyckte det var mycket bra med lite olika deltagare – man lär sig äv. på att titta på andra.
Sedan är Tina en mycket positiv människa -som alltid hade något bra att säga – äv. om det inte hade gått ”så där jätte-bra”. Vi fick saker att träna på hemma – så man visste vad man skulle öva på.
Kort sagt – en toppen-bra kurs.”

Anne och Grace, Whippet

”Tack för en jättebra kurs, du har gett mej självförtroendet och kunskapen att ge mej ut i utställningssvängen”.

Annelie och Ebba, Springer Spaniel

”Mycket trevliga lokaler. Mycket kunnig och pedagogisk kursledare. Man känner sig välbemött och trygg. Allt känns toppen.”

Peter och Julius, Faraohund

”Kanonbra kurs med en fantastiskt inspirerande och kunnig intsruktör.”

Eva och Laban, Strävhårig Tax

”Vi heter Magnus Nyhlander och Sofia Wahlénoch vi gick ringträning grundkurs i februari-mars med vår Grand danois tik MF Optima Fantasia. Vi hade jätte roligt på kursen som var mycket välplanerad och leddes av en mycket kunnig instruktör. Även om vi som deltog hade väldigt olika erfarenhet anpassades träningen mycket bra efter de olika ekipagen och alla fick den hjälp de behövde. En extra bonus tycker vi var att vi också fick mycket hjälp med vardagslydnaden och många bra tränings och hälsotips. Vi kommer absolut försöka ta fler kurser hos Kungliga Hundar. Tack för en jätte bra kurs och på återseende.”

Sofia Wahlén, Magnus Nyhlander och Ozra, Grand danois

” Bra instruktör. Valpkursen innehöll det som jag förväntade mej. Tack vare kursen har jag bättre koll på min hund. Kul med tävling på avslutningsdagen”

Daniel och Henke, Faraohund

”Vi har lärt oss många och bra övningar. Lagom tempo. Bra att kunna vara både ute och inne. Bra när man kan fråga om man inte riktigt vet hur övningen går till. Tydliga instruktioner och mycket repetitioner. Bra att varva teori och praktik. Lagom lång valpkurs. Tack!”

Susanne, Jennifer och Molly, Jack Russel

”Bra övningar som är lagom svåra på en valpkurs. Trevlig miljö. Bra och tydliga instruktioner. Bra att få med sig papper hem.”

Irene och Micro, Jack Russel

”Valpkursen har gett mej en stadig grund att stå på och jag är sugen på att lära mej mer. Bra övningar och en engagerad instruktör. Jag ger Kungliga Hundar mina varmaste rekommendationer.”

Elsa och Benji, Blandras.

”För en ringräv som jag som hade hållit på i ca 3 år med skiftande resultat när jag gick min första ringträningskurs så har kurserna gett mig ett större självförtroende och ett lugn i ringen. Nu vet jag vad jag skall göra i ringen för att visa mina hundar för domarna på bästa sätt. En sak som jag har märkt att många domare uppskattar är att vi utgår från var domaren står i ringen när vi skall gå i triangel och fram och tillbaka så de slipper att flytta på sig för att kunna bedöma oss. Denna övning och många fler har gjort att vi nu för ett bättre betyg på helhetsintrycket.”

Annika med mopsarna Disa Dora och Hulda

”Ringträningskursen på Kungliga Hundar, har verkligen varit toppen för mig och min hund.
Som total nybörjare var man osäker på det mesta. Kursen gjorde att man fick bra koll på hur en utställning går till och vad som förväntas av mig som handler och hundägare. Att man dessutom fick lära sig att visa sin hund på bästa sätt gjorde att man kunde känna sig bekväm och trygg i rollen som handler inne i ringen.
Med det självförtroende som Tina och kursen givit mig så längtar jag till nästa utställning.”

Cecilia och Zelda, Basenji

”Vi gick ringträning- grundkurs i Februari-Mars med vår Grand danois tik MF Optima Fantasia. Vi hade jätte roligt på kursen som var mycket välplanerad och leddes av en mycket kunnig instruktör. Även om vi som deltog hade väldigt olika erfarenhet anpassades träningen mycket bra efter de olika ekipagen och alla fick den hjälp de behövde. En extra bonus tycker vi var att vi också fick mycket hjälp med vardagslydnaden och många bra tränings och hälsotips. Vi kommer absolut försöka ta fler kurser hos Kungliga Hundar.
Tck för en jätte bra kurs och på återseende”.

Sofia Wahlén, Magnus Nyhlander och Ozra.

”Mycket givande kurs i ringträning med härligt positiv stämning! Lagom stor grupp så man får gott om feedback på sin egen handling. Lagom med teori varvas med praktisk träning. Tina bjuder generöst på sina tips o tricks! Det märks att Tina brinner för sitt intresse och det smittar av sig! Man blir inspirerad och stärkt i sitt agerande – och hundarna upplever den positiva inlärningen! En kurs jag varmt rekommenderar!”

Anna-Karin och Napoleon, Bichon Havanais

”Bara positivt att säga om kursen, mycket bra och enkla tips som vi har jobbat med. Tycker det är jättebra att det poängteras hur viktigt det är med glädjen under träning och även i utställningsringen. Den individuella feedbacken som ges är mycket uppskattad och viktig.”

Katarina och Dumle, Tollare

Jag tycker att kursen har varit bättre än jag hoppades från början.
Känner att jag har utvecklats som hundägare genom din fina pedagogik och känslan att kunna förmedla dina kunskaper. Jag var mkt nervös inför att springa i ring och ställa upp Diva inför gruppen men känner att jag fick ett sånt gott stöd från dig.”

Therése och Diva, Boxer

”Vi hade varit på ett par nybörjar kurser före Din kurs. Vårt omdöme är att vi märkte redan vid första kurstillfället på Alfa hundcenter att det fanns mera tyngd och erfarenhet bakom Er/Din kurs. Det var lättare för oss att ta till oss och förstå Dina instruktioner. Vi märkte ganska snart att Nemo reagerade och uppförde sig mer ”seriöst” än vid tidigare kurstillfällen. Och han utvecklades hela tiden och speciellt under andra kursen på Kungliga Hundar.”

Nils och Kristina Nerman med Portisen Nemo

”Det var väldigt roligt att gå på ringträningen hos dig, har fått lära mig lite nytt men också fått finslipa det jag redan kunde. Du är en duktig tränare och du förklarade bra. Kommer att ha mycket nytta av det jag lärde mig på kursen och Igor har fått upp en bättre glädje för ”ringen”, så det ska bli kul att komma ut och sätta den nya kunskapen i praktik :).”

Ulrika Alleby och Igor, Chinese Crested Dog

”Ringträningen var mycket bra.
Duktig handledare som villigt delade med sig av sina erfarenheter.
Lagom blandning av teori och praktik. Toppen!”

Katarina Holmström

Tack för en bra kurs! Du fick ordning på matte så på min första utställning blev det Cert och BIR.”

Jörel och Halfdan, Norsk buhund

”Tack för en otroligt bra kurs! Jag blir så inspirerad av dej och jag har fått ett helt annat självförtoende nu. TACK!”

Sandra och Lester, Welsh springer spaniel

”Jag tycker att ringträningen har varit väldigt bra. Jag har lärt mig hur jag ska visa upp min hund på bästa sätt och hur man gör för att ge ett bra intryck på domaren. Kursen gav även bra konstruktiv kritik som jag gick hem och tränade mer på tillsammans med min hund Tyson. Kursen gav genast bra resultat när vi en vecka senare gjorde stora framsteg i Moheda.”

Anna och Tyson, Flatcoated retriever

”Har en lagottokille snart 2år, min första hund. Har således inte tidigare varit i kontakt med utställningar eller ringträning. Blev direkt imponerad av Tinas ”proffsighet” i både kunskap och förmåga att lära ut. Allt blev väldigt tydligt i både tal och kroppsspråk. Nu är det bara för mig och Allan att öva, för att övertyga domare i kommande tävlingar. Ett stort Tack Tina!”

Auli och Allan Lagotto Romagnolo

”Tycker att kursen var mycket givande. Du lär ut på ett sätt som gjorde att man blev trygg och kände sig säker i ringen. Många bra träningstips! Tack!”

Ingela och Lucas, Bichon Havanais

”En mycket givande kurs med bra mix mellan teori och praktik.
Med stort engagemang instruerades vi deltagare, och det var gott om tid för var och en att få handledning och hjälp av Tina som är oerhört noggrann och seriös i sin roll som instruktör.
Jag känner att både min hund och jag själv utvecklades enormt utifrån våra egna förutsättningar, vilket har givit resultat när vi provat på att ställa ut.
Förtroendeingivande visade Tina sin stora erfarenhet av utställningar när hon ställde upp de olika hundraserna som var med på kursen. En bra målbild att sträva mot, när man ser sin egen hund korrekt uppställd.
Denna kurs har väckt intresse för mer ringträning och utställning, och jag ser fram emot att gå på fortsättningskurser.”

Marianne och Aissa, Rhodesian ridgeback

”Den ringträningskurs jag gått för Tina tillsammans med min schapendoestik har varit mycket bra. Har tidigare gått liknade kurser med mina andra hundar men ingen kurs har gett så mycket som denna, vilket
också visat sig i ringarna. Jag känner mig mycket tryggare i utställningsringen. Jag tycker det är mycket roligare att ställa ut numera och det är en känsla som jag efter denna kurs lärt mig förmedla till min
hund. Kursen har varit rolig och mycket informativ och vi har fått mängder med bra tips i hundvisningens svåra konst. Jag kommer att fortsätta att gå kurs för Tina med mina andra hundar och då även fortsättningskurs för att
lära mig ännu mer.”

Anita och Felicia, Schapendoes