Klarna
För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Betalningsskyldighet
Om du avbryter en utbildning på grund av sjukdom/skada styrkt med läkarintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, dock med avdrag för Kungliga Hundars eventuella kostnader.

Anmälan
Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i ”Lag om distansavtal”. Vi följer konsumentlagstiftningen. Reglerna om ångerrätt beskrivs nedan.

Ångerrätt
Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i ”Lag om distansavta”.
Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt inom 14 dagar efter det att du fått bekräftelse på din utbildning genom att använda Konsumentverkets standardformulär.
Avbokar du din utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela avgiften.
Om du startat utbildningen genom att logga in på vår plattform Canvas har du accepterat att avstå från ångerrätten.

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda. När utbildning/kurs ställs in återbetalas hela avgiften. Pris- och anmälningsavgift framgår på respektive utbildningssida.

Kundregister
Vid anmälan till utbildning accepterar du att läggas till i Kungliga Hundars kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part.